Powered by Spearhead Softwares Joomla Facebook Like Button
 

LASAL

Enguany, s'ha posat en marxa el I Concurs de Fotografia LASAL, amb la voluntat de crear lligams culturals entre les salines de les Illes Balears i, al mateix temps, apreciar el treball de fotògrafs apassionats pel paisatge de les salines, tant o més que nosaltres.

La fotografia és un art que té la virtut de mostrar la bellesa d’un espai natural i, al mateix temps, donar a conèixer a través de l’ull de l’artista, salines veïnes, indrets propers, fins ara desconeguts. Segons paraules del fotògraf francès Arnaud Claass: “Allò que s’ha fotografiat no s’ha perdut per a tothom.”

Aquest Concurs ha comptat amb la participació de fotògrafs de Mallorca, Eivissa i Formentera. Malauradament, Menorca ha estat la gran absent. No obstant, l’exposició és una petita mostra de les salines de les Balears i, per ésser el primer any, el resultat ha estat satisfactori.

LASAL agraeix profundament la participació de tots els fotògrafs que han format part del I Concurs de Fotografia LASAL. Felicitats als premiats i moltes gràcies a tota la resta. Sense ells aquesta exposició no hauria estat possible.

També s’agraeix el treball realitzat pels membres del Jurat: Miquela Vidal, Honorat Bauçà, Manuel Bragado, Miquel Frontera, alhora d’establir els premis del Concurs.

I per acabar, agrair a l’Ajuntament de Ses Salines, concretament a la Regidoria de Cultura i a la Regidoria de Turisme, el suport que ha ofert a aquest projecte des del primer moment. Finalment, donar les gràcies als col·laboradors, “Casa Manolo” i “Llum de Sal”, per la seva presència i aportació.

Us agrairíem qualsevol proposta per tal de trobar nous espais on fer arribar l’exposició de LASAL.

Moltes gràcies a tots.